new technical support


bener neh gw kudu belajar lagi dari kelvin thx baek banget kelvin neh:) pokoknya dia guru buat gw lah…gw kudu belajar

back to Jakarta again


back to Jakarta again because gw g cocok aja dimari thx gans

what’s up emg knp?


what emg knp kalian pada menjudge gw gay? kalian g suka apa sama gw? sini lo kemari buktiin gw gay or kgk?

Indah bersama dia


Indah bersama dia saat ku sedih dan ku senang

Cube Clock


src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-blog-topics/free-flash-clock-124.swf width=200 height=200 wmode=transparent type=application/x-shockwave-flash>

Url or website utk photosop


mantaph gans utk edit2 tulisan dan dmasukin ke wordpress boleh di coba deh gan

http://cooltext.com/

Job Desk Technical support


Job desk technical support

# Able to work independently and efficiently to meet deadlines.
# Able to promptly answer support related email, phone calls and other electronic communications.
# Self motivated, detail-oriented and organized.
# Experience with hardware and software issues.
# Proficient in Internet related applications such as E-Mail clients, FTP clients and Web Browsers.
# Excellent communication (oral and written), interpersonal, organizational, and presentation skills.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.